Начало / Последни новини / Теодор Георгиев от СКБ Изобор прегази конкуренцията в Ловеч

Теодор Георгиев от СКБ Изобор прегази конкуренцията в Ловеч

Златен и бронзов медал. Това е равносметката на СКБ Изобор /Плевен/ от държавния личен-отборен шампионат по борба класически стил за кадети в Ловеч. Най-силно от възпитаниците на треньорите Петър Антов, Цоло Божилски и Момчил Сирашки се представи Теодор Георгиев. Той не остави никакъв шанс на конкурентите си в най-многобройната категория /общо 25 състезатели/ до 65 кг. Георгиев надви по най-убедителен начин всички, които влязоха в схватка с него. На финала се справи с Виторио Василев от Надежда-2014 /Оряхово/. Освен златен медал, тоталното превъзходство му осигури и приза „Най-резултатен състезател“ на шампионата. В същата категория малко не достигна на съотборника му Марио Цветанов да спечели медал. Той се класира на пето място.

С бронзово отличие обаче се окичи Галин Иванов при 48-килограмовите. На крачка от него остана Юлиян Андреев – пета позиция в изключително оспорвана категория до 80 кг, където на тепиха излязоха 20 състезатели.

Илиян Георгиев пък се класира девети при 92-килограмовите.

15 златни, 15 сребърни и 13 бронзови медалисти е равносметката на СКБ Изобор в проведените от началото на тази година шампионати за мъже, юноши, девойки, кадети, момичета, момчета и деца.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...