Акценти
Начало / Образование / Тенис топка с автограф на Григор Димитров разиграват на търг в помощ на болно от рак момиче

Тенис топка с автограф на Григор Димитров разиграват на търг в помощ на болно от рак момиче

В ОУ „Д-р Петър Берон” в Плевен организират благотворителен търг в подкрепа на Сузан Мехмедова, на която предстои животоспасяваща операция в клиника в Турция. За операцията на момичето, която е шестокласничка в училището, са нужни 25 000 евро сума, непосилна за семейството й.

Затова от ръководството на ОУ „Д-р Петър Берон” организират благотворителен търг с две тенис топки, дарени на училището от Никол Ангелова, ученичка в 4А клас. Едната топка е с автограф на Григор Димитров от „Sofia Open“ 2017, а втората  е с автографи на Фернандо Вердаско, Андреас Сепи, Айсам-Ул-Хак Куреши, Димитър Кузманов, Сантяго Гонсалес и други тенис звезди, взели участие на „Sofia Open“ 2019 г.

Този, който дари най-много съпричастност и доброта, ще получи тенис топките лично от директора на училището на 25 март в сградата на ОУ „Д-р Петър Берон“. Предоставените средства ще са за операцията на Сузан.

Който желае да се включи в наддаването, трябва да напише коментар под поста  ТУК във Фейсбук страницата на ОУ „Д-р Петър Берон” – Плевен.

Публикацията може да се споделя, но само наддаванията под тази  във ФБ страницата на ОУ „Д-р Петър Берон” ще се зачитат за участие в търга, уточняват от училището.

Подкрепа може да окажете и на откритата банкова сметка:

BG68UNCR70001523522750

BIC – UNCRBGSF

Уни Кредит Булбанк

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...