Акценти
Начало / Любопитно / Телевизионната водеща Венета Райкова празнува рожден ден

Телевизионната водеща Венета Райкова празнува рожден ден

Венета-Райкова

Телевизионната водеща Венета Райкова е родена на 2 май 1974 година в град Попово. През 1992 година тя печели първия конкурс “Мини Мис България”. Завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски”. Отново през 1992 г започва работа като репортер и редактор във вестник „Хай-лайф“. По това време стартира и телевизионната й кариера в предаването “Цветовете на нощта” и “Наблюдател“ по Канал 1. От 1995 до 1998 води “Частен случай” в същата телевизия. 1998 година работи като юрист-консулт в телевизия Евроком, там две години прави и авторското си предаване “Ексклузивно”. Била е и търговски директор на медията в продължение на една година. Разминава се на косъм да води еротично предаване по bTV, както и нашумялото „По-добре късно отколкото никога“ по Канал 1.

Натрупаният медиен опит позволява на Венета да започне рубриката “Марс и Венета” във вестник “Труд”. Там дава съвети за отношенията между половете, секса и любовта. Тя е автор и на светска рубрика в същия вестник. Писала е статии за БГ “Плейбой”, но по-интересното е, че е била и корица на списанието.

В момента е водеща на ТВ таблоида „Горещо“, който се излъчва в събота по Нова Телевизия, продуцирано от „Телеман“. Оригинална във всяко свое действие, Венета направи роман и от любовната си история. След като обяви пред всички зрители, че Венета Райкова е най-сексапилната жена и получи секси чорапи от нея за Коледа, Тишо от Биг Брадър се зарече да спечели любимото момиче. Двамата се венчаха тайно, но щастието им беше разклатено след съвместното им участие във ВИП Брадър 2. Венета и Тишо тръгнаха да се развеждат, но пак пламна искрата и не стигнаха до Темида. Горещата дама стана майка на момченце Патрик.

 

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...