Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Тази седмица провеждат консултации за определяне на Общинска избирателна комисия в Плевенско

Тази седмица провеждат консултации за определяне на Общинска избирателна комисия в Плевенско

Кметът на община Плевен проф. д-р Димитър Стойков насрочи среща за провеждане на публични консултации за определяне състава на Общинска избирателна комисия (ОИК) в 15-ти многомандатен избирателен район– Плевен. Това става ясно от съобщение на сайта на Общината. Срещата е организирана в изпълнение на задълженията за организационно-техническа подготовка на произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове на 25 октомври 2015 г. и за произвеждане на национален референдум с въпрос: „Подкрепяте ли да може да се гла­сува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?“, насрочени за 25 октомври 2015 г.
Консултациите ще започнат в 11:00 часа на 20 август, а за участие в тях са поканени парламентарно представени политически партии и коалиции. Мероприятието ще се проведе в заседателната зала на Община Плевен, находяща се на трети етаж на административната сграда на пл. „Възраждане”№ 2.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...