Акценти
Начало / Общество / Тази вечер Джон Лоутън и Б.Т.Р ще разтърсят Левски

Тази вечер Джон Лоутън и Б.Т.Р ще разтърсят Левски

Джон Лоутън, легендарният вокалист на “Юрая Хийп” и група Б.Т.Р. ще закрият тазгодишното издание YOUTH MUSIC FEST – Левски. Те ще излязат на сцената пред Община Левски в 20:00 часа, за да зарадват жителите и гостите на града. Събитието е част от програмата, посветена на 70-годишнината от обявяването на Левски за град.
По-рано днес от 18:00 часа ще бъде и откриването на изложба – живопис, графика, приложно изкуство и скулптура, на творци от град Левски и град Павликени.
Програмата за празничния ден 18 юли пък включва Тържествена сесия на Общински съвет – гр.Левски от 10:30 часа в голямата заседателна зала на втория етаж в сградата на Община Левски.
От 11:00 часа ще се проведе церемония по издигане знамето на Община Левски, а след него ще се проведе водосвет за здравето и благоденствието на град Левски и жителите му. Празненствата ще продължат с шествие до паметника на Васил Левски, а след това от 14:00 часа ще се проведе състезание по плуване на Общинския плувен комплекс.
Тържествата ще завършат в 20:00 часа с приветствие по повод 70-та годишнина на града от кмета на Община Левски, последван от празничен концерт. Участие в него ще вземат Вокална формация „Децата на град Левски” с худ. ръководител Бойка Русанова; Мажоретен състав на гр.Левски, с худ.ръководител Валя Маркова, „Фолклорна приказка” композиция на Танцов състав „Сборенка” с худ.ръководители Дарина Богданова и Радослав Славеев, Женска група за обработен фолклор с худ.ръководител Румен Люцканов и солисти Стефка Звездомирова, Христина Събева, Ани Антонова и Радослав Славеев; Дуо „ВалДи”- Валди Тотев и Дими Димитрова, Ралица Ангелова и Драгомир Драганов.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...