Акценти
Начало / Образование / С хляб и сол посрещнаха в НУ „Отец Паисий“ студенти за преддипломна педагогическа практика

С хляб и сол посрещнаха в НУ „Отец Паисий“ студенти за преддипломна педагогическа практика

 

25 студенти от Педагогическия колеж в Плевен започнаха преддипломна практика и наблюдение в НУ „Отец Паисий“. С пита и шарена сол студентите бяха посрещнати в училището и приветствани от директора Иван Вълков. Той пожела на бъдещите си колеги успех в тази всеотдайна и измерваща се преди всичко със запаления радостен блясък в детските очи професия. От директора на Педагогическия колеж, доц. Д-р Емил Бузов, младите кандидат-педагози получиха уверението, че е изключително важно  да усвоят екипната работа с по-опитните колеги и че имат възможността да се възползват да черпят вдъхновение за бъдещата си работа от доказани, високо квалифицирани  учители.

P1070325ну отец паисий

Студентите получиха по един символичен подарък – комплект от тетрадка, в която да разработват първите си уроци, по една синя и червена химикалки и ръчно изработена от учениците картичка.

Класните ръководители на три паралелки от втори клас и три паралелки от трети клас поведоха студентите към класните си стаи, а за да им върви в съвместната работа, директорът на НУ „Отец Паисий“, Иван Вълков, плисна менче с вода.

P1070337студенти

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...