Акценти
Начало / Крими / С фалшиви сигнали за бомба и труп 18-годишен от Буковлък вдигна на крак полицаи

С фалшиви сигнали за бомба и труп 18-годишен от Буковлък вдигна на крак полицаи

Logo_112_20100929

С фалшиви сигнали за бомба и труп 18-годишен от Буковлък вдигна на крак полицията, информират от пресцентъра на ОД на МВР – Плевен. Тийнейджърът се обадил на тел. 112 в 16,17 часа на 18 март и съобщил, че в гората в близост до селото има бомба. В 16.25 часа той отново се обадил и съобщил, че на входа на селото, в близост до тополата, е обесен Давид от Буковлък.

На посочените места са извършени огледи и не са открити нито бомба, нито труп. От проведените мероприятия е установен номерът, от който са реализирани инкриминираните обаждания, както и авторът на „шегите”, който се е намирал на територията на Буковлък. Мобилният клетъчен апарат и Сим картата с установения номер, които са ползвани за злонамерените обаждания, са открити, иззети и приобщени като веществето доказателство по образуваното досъбедно производство за престъплението. Извършителят е дал подробни обяснения по разкриване и документиране на случая.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...