Акценти
Начало / Култура / С трета награда от конкурса „Морско конче” се върна в Плевен талантливата 11-годишна певица Ива Цветанова

С трета награда от конкурса „Морско конче” се върна в Плевен талантливата 11-годишна певица Ива Цветанова

Ива Цветанова

С трета награда от VIII Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче” се върна в Плевен талантливата 11-годишна певица Ива Цветанова. Събитието се състоя в морската ни столица Варна на 14 и 15 юни, а председател на журито беше певицата Тони Димитрова.

Ученичката от СОУ „Иван Вазов“ успява да се нареди на престижната трета позиция, след като се конкурира с над 30 певци в своята възрастова група в двата конкурсни дни, разказа тя. Ива впечатлява журито с изпълненията си на „Пътнико свиден” и „Мercy“. Вокален педагог на обещаващия плевенски талант е Анелия Дечева.

Четвъртокласничката Ива Цветанова стана много популярна след яркото си участие в „Шоуто на Слави”. Тя стигна до финала на конкурса, в който се търсеше сценична партньорка на господин Андреев – малчуганът, който разказва вицове в Шоуто на Дългия. Плевенчанката беше сред четирите най-добри певици и превзе сърцата на безброй зрители пред малкия екран.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...