Акценти
Начало / Общество / С танцуваща и аплодираща публика премина концертът “Заедно ще сбъднем мечтите си”

С танцуваща и аплодираща публика премина концертът “Заедно ще сбъднем мечтите си”

Много добро настроение донесе на плевенската публика превърналият се вече в традиция концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа. Той се проведе тази вечер в зала „Катя Попова“, а реализацията му стана факт благодарение на съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен.

С много вълнение и под бурното аплодиране на публиката потребители на социални услуги от град Плевен и областта успяха да сбъднат мечтата си и да реализират творческите си възможности на сцена. Със сценични изяви в концерта се включиха потребители на социални услуги от всички възрастови групи от Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен, Дом за деца, лишени от родителска грижа “Детелина” – Плевен, Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен, Помощно училище “П. Р. Славейков” – Плевен, Център за настаняване от семеен тип по Проект: Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен, Център за настаняване от семеен тип „Приятели“ – Плевен, Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен, Дом за деца, лишени от родителска грижа “Младен Антонов” – с. Тотлебен, общ. Пордим.

Специален поздрав по случай професионалния празник за всички социални работници бяха прекрасните изпълнения на Карина Георгиева, Калинка Рачева и Румен Марков. Техните поздрави бяха за всички служители от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички, които имат мечти да се сбъднат.

Изненада имаше и за участниците в концерта. Талантливите ученици от III а клас на Основно училище „Единство“ – Плевен с много любов и съпричастност бяха изработили рисунки, които да поднесат на изпълнителите.

Следваща Предишна
концерт Заедно да сбъднем мечтите си
концерт Заедно да сбъднем мечтите си
концерт Заедно да сбъднем мечтите си

концерт Заедно да сбъднем мечтите си
концерт Заедно да сбъднем мечтите си
концерт Заедно да сбъднем мечтите си
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...