Начало / Общество / С рисунка на плевенско дете Председателят на Общинския съвет поздравява за Коледа

С рисунка на плевенско дете Председателят на Общинския съвет поздравява за Коледа

Рисунка на талантливо плевенско дете ще бъде изпратена като коледна картичка до десетки адреси тази година с празничен поздрав от името на председателя на Общински съвет – Плевен, Мартин Митев. Автор на рисунката „В тихата и свята нощ“ е 14-годишната Катрин Илиева от Плевен, възпитаник на арт школа „Колорит“ с ръководител художничката Майя Ананиева.

„Благодаря на Катрин за хубавата рисунка и на нейната ръководителка г-жа Ананиева затова, че откликнаха на желанието ни тази година именно творба на талантливо плевенско дете да бъде поздрав за предстоящите светли празници. Мисля, че това е един от най-хубавите подаръци. Рисунката на Катрин за пореден път показва колко много талантливи деца имаме в Плевен“, сподели Мартин Митев. В знак на благодарност той е подготвил и малък подарък за малката художничка – материали за рисуване, за да създаде още много красиви творби.

Рисунката на 14-годишната Катрин ще бъде изпратена като електронна картичка от името на Мартин Митев до институции на местно и национално ниво, организации и партньори на Общинския съвет с пожеланието за благословена Коледа и щастлива Нова година, за светли празници и спорни делниците, здраве и благополучие във всеки дом.

 

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...