Акценти
Начало / Общество / С „Почетен знак” е награден директорът на ОДМВР – Плевен

С „Почетен знак” е награден директорът на ОДМВР – Плевен

главен инспектор Йордан Каменов -ОДМВР Плевен

Със заповед на министъра на вътрешните работи с „Почетен знак ІІІ степен” е награден директорът на ОДМВР – Плевен главен инспектор Йордан Каменов. Отличието му се присъжда за продължителна служба в  МВР, постигнати трайни резултати в служебната дейност и във връзка с празника на Министерството на вътрешните работи. То ще му бъде връчено на церемония утре, 5 юли, в София.

Днес на тържествено събрание в сградата на ОДМВР – Плевен  бяха обявени имената  и на други 51 служители от ОД на МВР – Плевен, които получават награда по случай празника на МВР – 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения. Трима от служителите са наградени от министъра на вътрешните работи, главният секретар на МВР  – двама служители, а директорът на ОД на МВР – Плевен е наградил – 46. Тяхната награда е „писмена похвала”.

служители ОДна МВР Плевен

На тържественото събрание днес присъстваха окръжният прокурор Иво Радев, районният прокурор Владимир Николов, представители на съда и делегация от полицейския инспекторат в град Олт /Румъния/

В приветствието си към служителите по повод  празника гл. инспектор Йордан Каменов  подчерта, че Областната дирекция на МВР в Плевен е класирана на пето място в страната за качеството на извършваната дейност, според критерии за оценка на Министерството на вътрешните работи.

По повод празника поздравителен адрес беше прочетен от името на областния управител Илиян Йончев. Специално приветствие поднесоха и гостите от Олт, Румъния.

 

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...