Начало / Образование / С поставяне на нова традиция Механото изпрати своите абитуриенти

С поставяне на нова традиция Механото изпрати своите абитуриенти

ПГ по механоелектротехника в Плевен отпразнува днес своя училищен празник, който беше и последен учебен ден за Випуск ‘2017. Четири млади дами и 45 млади мъже напуснаха родното училище. Празникът беше по-различен в сравнение с предишни години и даде начало на нови традиции – абитуриентите да се закичват с ученически ленти, отворена беше Книга с послания към по-малките ученици и учителите, и създаване на гора на випускниците с първото засадено дърво в училищния двор.

Зрелостници, техните по-малки съученици, учители, служители, родители и приятели изпълниха двора на гимназията. Дванадесетокласниците за последен път излязоха през школската врата, преобразена във формата на огромна шестица от балони. Зрелостниците получиха грамоти за постижения в учението и спорта, бяха избрани Мис и Мистър Випуск ‘2017 – Дебора Петкова от 12В и Денислав Люташки от 12А клас. Имаше смях, сълзи в очите, много прегръдки и разбира се снимки. Момчетата и момичетата се разделиха с родното училище, целувайки училищния флаг, с обещанието винаги да помнят Механото и своите учители.

От ръководството на ПГ по механоелектротехника пожелават на своите абитуриенти успешно справяне с предстоящото предизвикателство – Държавните зрелостни изпити и държавните изпити за професионална квалификация. В очакване на БАЛ ‘2017!

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...