Акценти
Начало / Последни новини / С поредица от събития Плевен се включва в Седмицата на активността

С поредица от събития Плевен се включва в Седмицата на активността

С открити тренировки по фехтовка в зала „Спартак” днес в Плевен започва Седмицата на активността. Демонстрациите на Школата по фехтовка ще започнат в 16.30 часа.

На 30 май  е ден за бокс предизвикателств, за спортна акробатика и открити тренировки по карате. Организатор на заниманията по бокс е клуб „Мизия” от 8.15 до 9.30 часа в боксовата зала. От 8 часа в зала „Спартак” започват  заниманията по карате на Клуб „Петромакс” и ще продължат до 9.30 часа. Пак в зала „Спартак” от 8 до 11 часа клуб „Акробатика” ще проведе отркитите си занимания, вечерта от 18 до 19 часа в същата зала са откритите тренировки на школата по фехтовка „Спартак Плевен”.

В сряда, 31 май, от 18 до 19.30 часа открити тренировки в зала „Спартак” ще проведе Таекуон-до клуб „Атила“.

На 1 юни, от 8 часа започва отново бокс предизвикателство с клуб „Мизия 80” и акробатика с клуб „Акробатика”. Вечерта от 17.30 до 19 часа открити тренировки ще проведе клуб по художествена гимнастика „Елегант”. От 18.30 часа в Мания Тауър Кангоо Пеп Плевен ще представи Freestyler и Funcifnarios traning.

 На 2 юни отново ще има бокс и акробатика, а на 3 юни от 13 до 18 часа  СКШ „Спартак ХХІ” ще проведе Турнир по шах „Млади надежди” в залата на бул. „Скобелев” 20. В 11 часа в Горна Оряховица ще започнат състезания по акробатика – зона Север, с участието на над 100 акробати.

В неделя, 4 юни, в двора на Регионалния музей от 10 до 13 часа ще има занимания за децата и танци с Моника.

Организацията на Седмицата на активността е на Община Плевен и координатора за града МАДЮТК-България. Очакват се още събития и включване на още Агенти на движението да допълват  календара, научихме от Линка Михова от МАДЮТК-България.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...