Начало / Образование / С пожелание за успехи в СУ „Крум Попов” – Левски, изпратиха Випуск 2020  

С пожелание за успехи в СУ „Крум Попов” – Левски, изпратиха Випуск 2020  

На вълнуващо тържество, в присъствието на любимите учители, родители и много гости, абитуриентите от СУ „Крум Попов” – град Левски, получиха своите дипломи.

Пожелания за успех към тях отправи Никола Иванов, който скоро ще бъде първокласник. „Дойде моментът, в който с вяра в сърцата смело да разперите крилата .Знанията свои в действия превърнете и с бодрия си ум по-добър свят сътворете!”, пожела им Никола

Абитуриентите благодариха  за подкрепата и  всеотдайността на всички, и специално на  класния ръководител Анелия Кирчева –Любенова за постигнатите отлични успехи.

Специални благодарности за  напътствията, вдъхновението  и вярата,  зрелостниците отправиха към директора на училището Валентина Дженева и зам.-директора Наталия Чингова.

Резултатите от държавните зрелостни изпити на младите хора  са гордост за СУ „Крум Попов”, за учителите и община  Левски, каза  директорът Валентина Дженева при връчването на дипломите за средно образование. Тя отбеляза, че отличното представяне на  зрелостните изпити е безспорно доказателство за успешно преодоляното  изпитание през  последните три месеца.

За благородната съпричастност и милосърдие, директорът на училището награди  Цветомира Ленинова, помогнала на учителка в нужда, вече пенсионер .

Кметът на Община Левски –Любка Александрова, поздрави всички на празника – абитуриенти, учители , родители.

„Радвам се, че в такъв емоционален, прекрасен момент за училището и за град Левски сме заедно. От сърце пожелавам на всеки един от вас, така както ви учиха вашите учители, вярвайте в себе си, защото можете много. Нека всичко това ви носи на крилете на надеждата, на увереността и  ви помага да сбъднете всички свои мечти”, пожела Любка Александрова и поднесе на всички подаръци от Община Левски.

Поздрав към всички отправи и Петя Чолакова-гл.експерт „Образование ,култура и спорт”. Сред гостите бе и Председателят на Об С –Левски –Тома Терзиев.

Класният ръководител Анелия Кирчева –Любенова благодари  на младите хора и пожела с обич на добър час на  Випуск 2020.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...