Акценти
Начало / Образование / С открит урок отбелязаха седмицата по предприемачество в ЦДГ „Слънце” в Левски

С открит урок отбелязаха седмицата по предприемачество в ЦДГ „Слънце” в Левски

Открит урок по програмите за предприемаческо образование и поведение на Джуниър Ачийвмънт България на тема „Център за красота” се проведе днес в ЦДГ „Слънце” в град Левски. Директорът на детското заведение Наталия Христанова посрещна с „добре дошли” гостите, сред които бяха гл. експерт „Образование, култура и спорт” – Петя Чолакова, Радка Добрева – директор на ОДЗ „Локомотив” – гр.Левски, учители и родители.

В презентацията си за урока Виолета Видулова подчерта, че красотата освен в душата, е и във външния вид. Дали си малък или голям – трябва да изглеждаш добре – чист, спретнат и хубаво облечен.

Децата съчетаха знанията си от проведените наблюдения  с практическите си  умения в ролева игра за няколко професии от сферата на услугите в град Левски с помощта на консултантите – фризьори, маникюрист, гримьор и представител на моден магазин.

Центърът за красота беше приятно и полезно преживяване за домакини и гости .

От името на изпълнителния директор по проект  Джуниър Ачийвмънт България Милена Стойчева децата от група „Палавници” получиха сертификат. ЦДГ „Слънце” в град Левски работи от три години по програмите за предприемаческо образование и поведение на Джуниър Ачийвмънт България, адаптирайки  успешно идеите за предприемачество към възрастта на децата.

Следваща Предишна
Левски ЦДГ Слънце 3
Левски ЦДГ Слънце 5
Левски ЦДГ Слънце

Левски ЦДГ Слънце 2
Левски ЦДГ Слънце 1
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...