Акценти
Начало / Образование / С нова цветна украса ще посрещне учениците наесен НУ „Христо Ботев” в Плевен

С нова цветна украса ще посрещне учениците наесен НУ „Христо Ботев” в Плевен

Обновен и разкрасен е дворът на НУ „Христо Ботев” в Плевен. Красиви висящи кошници с цветя допълват с цветни петна озеленения училищен двор.  Още нещо красиво в двора на училището, написа в профила си във Фейсбук директорът на училището – Цветелин Горанов.

През цялата ваканция  в плевенското училище не спряха летните занимания за децата. Още в началото на месец юли започнаха занимания за бъдещите първокласници. Забавни игри, дейности по интереси, възможност за ползване на компютърния кабинет и библиотеката на училището бяха предвидени за тези, които наесен ще прекрачат за първи път училищния праг.

цветна украса - НУ Христо Ботев

По-късно започнаха летните занимания по немски език, които продължиха и през август, но с часове по английски език. Паралелно в училището работеше и лятна работилница за интерактивни занимания и конструиране на изделия от дърво и природни материали.

Сега училището се подготвя активно за откриване на новата учебна година. На 15 септември първокласниците и вече порасналите ученици от 2 до 4 клас ще бъдат посрещнати с нова украса, която освен че радва, възпитава у децата вкус към красивото и загриженост да го пазят.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...