Акценти
Начало / Общество / С наградата „Майстор на перото” удостоиха плевенския журналист Малин Решовски

С наградата „Майстор на перото” удостоиха плевенския журналист Малин Решовски

Малин Решовски, доайен на плевенските журналисти и дългогодишент кореспондент на БТА в Плевен, е удостоен с наградата „Майстор на перото“ – едно от годишните отличия на предаването „На фокус“, което се излъчва по Зетра Тв.

При връчването на наградата  Дарина Найденова, репортер в телевизията, е отбелязала, тя е напълно заслужена, тъй като Малин Решовски е един от дългогодишните журналисти в Плевен, автор на книги и не на последно място винаги е готов да съдейства на колеги.

„Изненадан съм от наградата и благодаря много за признанието“, е казал при получаването на отличието Решовски. Той е подчертал, че все по-трудно става за журналистиката и това е голям проблем. „В България журналистиката трябва да търси качествени хора, които да продължават напред, за да защитават значението и мястото на медиите в обществото“, е казал още кореспондентът на БТА.

Годишните отличия на предаването „На фокус“ по традиция се връчват на изявени личности, сред наградените са кметове, общественици, директори на училища, учители и други.

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...