Акценти
Начало / Общество / С музика, танци и магия бе открит фестивалът „Еврофондовете – път към успеха“

С музика, танци и магия бе открит фестивалът „Еврофондовете – път към успеха“

Фестивалът „Еврофондовете – път към успеха“ беше открит днес в Плевен с много музика, танци и демонстрация на фокуси. На сцената, закупена от Община Плевен по проекта „Изграждане на Областен информационен център“ , в продължение на три дни ще се изявят талантите от школата по спортни танци НЧ „Илия Бешков“ – Долни Дъбник, школа по спортни танци към Сдружение „Артефакт“ – Плевен, спортен клуб по карате „Спартак“, хип-хоп училище „Плевен“. За всички, които обичат фокусите, ще се погрижи магът Архи. Ментор на феста е диджей OnyxDj.

По време на тридневния фест в открити приемни всички граждани и гости на града ще имат възможността да получат актуална информация за изпълнението на програмите, съфинансирани от Европейските структури и инвестиционни фондове. Тази вечер на площад „Възраждане“ Игнат Димитров – управител на Областния информационен център, експертите в ОИЦ – Николета Минчева, Костадин Киров, Цветемира Къдрийска ,и Камелия Горненска – координатор, раздаваха брошури и даваха подробна информация на всички, които проявиха интерес към събитието.

%d1%84%d0%b5%d1%81%d1%824

Настоящият фестивал е продължение на двата феста под мотото „Плевен – модерен европейски град “ – част от предходния проект „Изграждане на Областен информационен център“. От екипа на ОИЦ – Плевен са сигурни, че всички помнят концертите и арт – ателиетата с информационна насоченост. Тези срещи са вече традиция и ще продължат, и през 2017 и 2018 година.

%d1%84%d0%b5%d1%81%d1%822

%d1%84%d0%b5%d1%81%d1%821

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...