Акценти
Начало / Любопитно / С концерт на Годжи и Цветелина Грахич откриват официално панаирните дни в Червен бряг

С концерт на Годжи и Цветелина Грахич откриват официално панаирните дни в Червен бряг

Днес в Червен бряг започват традиционните панаирни дни. Те ще продължат до 6 септември. Мероприятията започват от 18 часа с тържествен водосвет в храм „Св. Софроний Врачански“, а в 19 часа ще бъде открита изложба в народно читалище „Светлина 1999“.

Официалното откриване на червенобрежкия панаир ще е в 20:30 часа на централния площад с празничен концерт на професионална танцова формация „Пловдивъ“, Георги Милчев – Годжи и Цветелина Грахич. След концерта Община Червен бряг е подготвила празнична заря.

Утре проявите започват в 13 часа с детско AQUA PARTY  в клуб-басейн Спортна зала. В 20 часа всички гости и жители на града ще имат възможността да присъстват на пищна концертна програма с участието на Илияна и Мария – Магдалена, детски зумба клас при спортен клуб „Get Fit“ и Етрополска духова музика. Събитието отново ще се проведе на централния площад.

В неделя на градския стадион, на Червен бряг ще се проведе футболна среща между ФК „Партизан“ – Червен бряг и ФК „Първа атомна“ – Козлодуй.

На 6 септември по повод 131-та годишнина от Съединението на България ще бъдат поднесени венци и цветя в Градската градина на общината. Програмата ще завърши с  представянето на филма „Червен бряг- приказката продължава“ в НЧ „Н. Й. Въпцаров 1908“, от 11 часа.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...