Начало / Крими / С издадени седем акта завърши проверка в дискотеките в Плевен

С издадени седем акта завърши проверка в дискотеките в Плевен

дискотекаЕдин родител е с акт за нарушение на Закона за закрила на детето, издадени са четири акта по Закона за българските лични документи, един акт по Закона за движение по пътищата, един фиш по Закона за движение по пътищата,  фиш и акт по Закона за здравето; предстои съставяне на акт за административно нарушение. Това са резултатите от масовите проверки по дискотеките в Плевен, извършиени от органите на реда  в нощта  на 22 ноември 2014 година, съобщават от пресцентъра на полицията в Плевен.

Акценти на проведената специализирана полицейска операция са били обезпечаване сигурността на децата на обществени места, както и ограничаване на престъпленията, свързани с наркотични вещества спрямо малолетни и непълнолетни лица. В акцията са участвали полицейски служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, група за охрана на масовите меропирятия и сектор «Пътна полиция» при ОД на МВР – Плевен, 01 РУП и 02 РУП, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ , както и служители от  НАП, РЗИ, Инспекцията по труда, Областна дирекция „Безопасност на храните”. Проверките са обхванали най-големите увеселителни заведения в града и в районите около тях.

Проверките ще продължат, информират още от полицията в Плевен.

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...