Акценти
Начало / Политика / С водосвет Рефорамторският блок откри кампанията си в Плевен

С водосвет Рефорамторският блок откри кампанията си в Плевен

Реформаторски блок кампания откриване

С водосвет в храма „Свети Николай” днес Реформаторският блок откри предизборната си кампания в Плевен. Водач на листата за 15 МИР Плевен на Коалиция „Реформаторски блок” е Найден Зеленогорски.  Втора е д-р Марияна Лазарова  – областен председател на СДС, третото място е за инж. Милчо Илиев – областен лидер на БЗНС, четвърти – Тодор  Еленков, председател на ДСБ – Плевен, пети – Христо Таслаков, общински председател на Движение „България на гражданите”, шести – Мария Монова, зам.-директор на дирекция „Военноисторически музеи” – Плевен, седми – Ивайло Йорданов от Червен бряг, осми – Пепо Петков, председател на СДС – Плевен, осми – д-р Николай Милев, председател на ДСБ – Червен бряг, девети –  Красимира Лилова, областен председател на СДС, на следващите места са Преслава Дилкова, Валентин Калъпиш, Крум Пашовски.

Реформаторски блок кампания откриване

За нас Божията подкрепа е от изключителна важност, защото ние, от Реформаторския блок, сме хора, които силно вярват в доброто и моралните ценности, към които всички трябва да се стремим, каза веднага след църковния ритуал водачът на листата Найден Зеленогрски, като подчерта, че църквата „Св. Николай” не е избрана случайно, а защото е знаково място за Плевен.

Реформаторски блок кампания откриване (2)

Найден Зеленогорски изтъкна, че тръгват на избори с балансирана листа, в която има хора с опит, но също и млади хора, както и представители на всички политически сили, част от Реформаторския блок. Освен петте партии – Движение България на гражданите, Демократи за силна България, СДС,  МПСД и БЗНС, към Реформаторския блок се присъединиха и Християндемократическата партия на България и Българска нова демокрация. Така непосредствено преди изборите Реформаторският блок разшири състава си и се подготвя за съюзен конгрес тази неделя, на  който ще бъде избран председател на Реформаторския блок и ще бъдат избрани членовете на Националния граждански съвет, подчерта Зеленогорски. Той изрази надежда, че на този конгрес, който ще и символичното откриване на кампанията на  Реформаторския блок за цялата страна, ще бъде изразено ясно и посланието им към българското общество. Ще бъдат казани най-важните моменти от програмата ни, които ще са от съществено значение за развитието на България в посоката, към която всички се стремим, подчерта Найден Зеленогорски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...