Акценти
Начало / Икономика / Създадена е схема за извозване на хора през авариралия мост в Червен бряг

Създадена е схема за извозване на хора през авариралия мост в Червен бряг

Мостът на изхода на Червен бряг към  село Горник  остава затворен за всички моторни превозни средства, съобщиха от Община Червен бряг. От там уведомиха, че е създадена схема за превозване на пътници. Автобусните линии от общинската и областна транспортни схеми, извозват пътниците до моста и след пешеходен преход през него се прехвърлят на друг автобус и превозът на хора се осъществява както до сега.

Как ще бъдат извозвани учениците от понеделник, 29 октомври, предстои да бъде уточнено по-късно днес, на среща с директорите на всички учебни заведения на територията на Община Червен бряг. Информацията за извозването на учениците ще бъде оповестена чрез директорите на учебните заведения и информационните канали на Общината.

От МБАЛ Червен бряг уведомяват, че има базирана линейка до моста от страна на с. Горник, за да може да бъде улеснен евентуалният транспорт на нуждаещи се от медицинска помощ  от населените места, към които е затруднен достъпът. При необходимост от извозване на болни в спешен порядък, може да се подава сигнал на следните телефони в МБАЛ Червен бряг: 0882 99 08 38, 0879 00 56 59, 0888 96 26 48.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...