Акценти
Начало / Последни новини / Съдийска тройка от София свири предстоящата среща между „Спартак“ и „Локомотив“ – Горна Оряховица

Съдийска тройка от София свири предстоящата среща между „Спартак“ и „Локомотив“ – Горна Оряховица

Съдийска тройка от София ще ръководи предстоящия мач от 10-ия кръг на „Б“ група между „Спартак“ (Плевен) и „Локомотив“ (Горна Оряховица), информират от спортния сайт plevensport.eu. Главен рефер ще бъде Георги Димитров, а негови асистенти – Младен Маринов и Драгомир Милев. Габровци пък ще са четвъртият съдия и съдийският наблюдател, съответно Павел Мичев и Николай Петров. Възловата среща ще се състои на 3 октомври, събота, от 16.00 часа на стадион „Плевен“. След изиграните девет кръга спартаковци се намират на девето място във временното класиране с актив от 12 точки, а техните съперници от Горна Оряховица са четвърти със 17 точки.
В същото време от Съдийската комисия към БФС определиха и съдийската бригада за срещата от 7-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години между тимовете на „Спартак“ (Плевен) и „Дунав“ (Русе). Мачът ще бъде на 4 октомври, неделя, от 16.00 часа. Двубоят ще свири Николай Малджански от Монтана, а ще му помагат неговият съгражданин Даниел Цолов и Стоян Стоянов от Враца.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...