Акценти
Начало / Политика / Структурират Гражданския съвет при Реформаторския блок в Плевен

Структурират Гражданския съвет при Реформаторския блок в Плевен

Reformatorski_blok1

В момента се създава Гражданският съвет към структурата на Реформаторския блок (РБ) в Област Плевен, информира за infopleven д-р Цветан Димитров, член на СДС. Най-вероятно членовете му ще са 20. Предложенията на този етап са повече и предстои тяхното обсъждане. Окончателният състав на Гражданския съвет (ГС) ще бъде оповестен публично в края на месец януари.

Структурата ще включва изявени експерти и общественици от Плевенско, информираха още на първата си пресконференция в областта реформаторите. Той няма управленски функции, а консултативни, но пък може да стопира решения на Реформаторския блок, ако не е съгласен с тях. ГС няма установена квота. Важно условие е членовете му да не са принадлежали към Държавна сигурност, изтъкна тогава д-р Марияна Лазарова и добави, че това е добра възможност за младите хора, които искат да споделят идеи за развитието на страната си.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

2 коментари

  1. плевенчанка

    Като ги гледам кои са ни реформаторите и се ужасявам! Насила ще ме накарат да гласувам за ГЕРБ. Толкова ли няма нови лица и това ли са големите експерти – Стефан Ганев, Телият и собственика на хранителен магазин…ужас!!

  2. Тези на снимката ще съберат гласове колкото за един селски кмет