Акценти
Начало / Последни новини / Стрелците на ОДМВР – Плевен спечелиха турнира „Величко Величков”

Стрелците на ОДМВР – Плевен спечелиха турнира „Величко Величков”

Стрелците на ОДМВР – Плевен са комплексни победители в XXIV-тото издание на Републиканския турнир по стрелба в памет на Величко Величков. Състезанието се проведе на 5 април в спортния комплекс при ОДМВР – Плевен. Участваха служители от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност”, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Главна дирекция „Жандармерия“, Академия на МВР, СОБТ, СДВР, Областните дирекции на МВР в София, Плевен, Силистра, Враца, Ловеч, Кърджали, Перник, Стара Загора, Сливен, Русе и Пазарджик.

Директорът на ОДМВР   – Плевен старши комисар Красимир Начев, връчи медали, плакети и грамоти на победителите в турнира по стрелба. На второ място, след отбора на Плевен, се класира  ОДМВР – Враца, а трети – Главна дирекция „Жандармерия“.

В индивидуалната надпревара за мъже първенци са Специализиран отряд за борба с тероризма, следвани от ОДМВР – Пазарджик, и трети – ОДМВР – Враца. При жените първенци са Академия на МВР, втори са ОДМВР – Русе, а трети са представителите на Главна дирекция „Жандармерия“.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...