Акценти
Начало / Политика / Страйшини ГЕРБ-Никопол е с ново ръководство

Страйшини ГЕРБ-Никопол е с ново ръководство

ГЕРБ

Старейшини ГЕРБ в Никопол имат ново ръководство, избрано на събрание вчера, информират от паартийния офис в Плевен.  С пълно мнозинство е подкрепена кандидатурата на Валентин Костадинов- кмет на с. Муселиево,  за общински координатор на Старейшини ГЕРБ – Никопол. Тя е издигната от общинския председател на ГЕРБ Красимир Халов. Позицията секретар на Старейшини ГЕРБ в крайдунавския град е поверена в ръцете на дама – Хубавина Карабулева, а за член на ръководството е избран Красимир Анков. „ Задачата на Старейшините, както и на другите организации в ГЕРБ, е да представим политиката на ГЕРБ, такава каквато е, а не такава, каквато  се опитват да изопачат и опетнят управляващите сега” каза Константин Денчев – областен координатор на Старейшини ГЕРБ – Плевен.  Той коментира увеличението на пенсиите от управляващите, което, според него, било истинска подигравка. „Това правят управляващите – подиграват се с нас и ни унижават като се опитват да ни замажат очите и да ни манипулират. Но хората не са глупави и като отидат да си купят нещо и бръкнат в портмонето, не ги топлят приказките и обещанията”, добави още Денчев.

Областният организационен секретар на ГЕРБ Ралица Добрева призова Старейшите да разговарят с хората и да ги мобилизират да излязат и да гласуват. ”Изборите за европарламент са изключително важни”, каза Добрева. Тя припомни, че на предходните избори за европейски представители на България в Европа активността беше 35%, което е изключително нисък процент.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...