Акценти
Начало / Последни новини / Стотици подкрепиха благотворителния волейболен мач за Симона

Стотици подкрепиха благотворителния волейболен мач за Симона

В препълнената зала „Балканстрой” снощи се проведе благотворителна волейболна среща между девойките старша възраст от ВК „Олимпиец“ и ветеранките на „Спартак“. Благотворителната инициатива бе в подкрепа за лечението на 27-годишната плевенчанка Симона Цветанова, която страда от множествена склероза.

Всеки зрител имаше възможност да изрази съпричастност като дари средства според желанието и възможностите си в специално поставените кутии за дарения. Входът за самия мач беше безплатен.

В подкрепа на каузата се включиха Лайънс клуб Плевен и Лайънс клуб Плевен Огледало, които дариха по 200 лв.

Финал на емоционалната вечер сложиха изпълненията на танцьорите от Клуб за народни танци „Веселяци“.

„Думите са малко да опишат емоциите и вълнението от тази вечер! Въпреки лошото време залата беше пълна! Благодарим на организаторите на благотворителния волейболен мач, на всички участници и на тези, които дойдоха на събитието и отделиха от времето си. Доброто живее в сърцата на хората и винаги намира начин да се прояви. Благодарим за подкрепата и за всичко, което правите за нас”, тези развълнувани думи са на Теодора Димитрова, майка на Симона. Двете присъстваха на мача и трудно сдържаха вълнението си от случващото се.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...