Акценти
Начало / Здравеопазване / Стоматолози от Телиш грабнаха голямата награда на Националния конкурс „Мениджър на дентална практика“

Стоматолози от Телиш грабнаха голямата награда на Националния конкурс „Мениджър на дентална практика“

Голямата награда в шестото издание на Националния конкурс „Мениджър на дентална практика“ отиде не къде да е, а именно в Телиш, информира Сергей Пенов, издател на в. „Стоматологичен свят“. Голямата награда грабнаха д-р Радослав Таков и д-р Станимир Банчев от Дентален кабинет „РТВ Dental“ – с. Телиш.
Церемонията по награждаването се състоя на 2 октомври в София, в присъствието на над 200 представители на денталния бранш, народни представители, представители на изпълнителната власт, гости, журналисти и др. За доброто настроение се грижеше неповторимата Тони Димитрова. Водещи на церемонията бяха Мария Андонова от Българската национална телевизия и Емил Кирилов, познат като „гласа“ на Нова телевизия.
Голямата награда „Мениджър на дентална практика” 2015 и статуетката „Феникс” стана притежание на д-р Радослав Таков и д-р Станимир Банчев, Дентален кабинет „РТВ Dental“, с. Телиш. С първа награда в категория „Мениджър на дентална клиника” бе отличена Рада Кортезова, управител на Ортодонтска клиника „Валор“, София. Д-р Деян Славов, Дентални кабинети „Д-р Деян Славов“ -Русе, пък получи първа награда в категория „Мениджър на дентален кабинет“. В категория „Зъботехника“ носителят на голямата награда „Мениджър на зъботехническа лаборатория“ стана Бисер Димитров, управител на СМТЛ „Арт Дентал България“. Бяха отличени още дентални клиники и кабинети от цялата страна.

победители 1
В мотивите си за голямата награда, връчена на д-р Таков и д-р Банчев журито изтъкна предприемчивостта и смелостта им да направят сериозни инвестиции в този регион на страната, в полза на местното население. Извършен е ремонт, обновяване, постигане на съвременен интериор на съществуващата база. Закупено е модерно дентално оборудване, ортопантомограф и др. „Очертана е реалната границата между държавното здравеопазване и частното. И е премината“ – подчертава още в мотивите си журито и изразява увереност, че повече зъболекари ще последват примера на д-р Радослав Таков и д-р Станимир Банчев.
Организатори на конкурса „Мениджър на дентална практика“ са Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ), Асоциацията на денталните дилъри в България (АДДБ) и в. „Стоматологичен свят“.

Снимки: Сергей Пенов

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...