Акценти
Начало / Общество / Столичен художник спечели конкурса за лого на проекта „Магията на долината на Панега“

Столичен художник спечели конкурса за лого на проекта „Магията на долината на Панега“

vv

Художникът Венелин Вълканов от София спечели конкурса за лого на проекта „Магията на долината на Панега” – Маркетинг на туристическа дестинация Луковит – Ябланица – Червен бряг”, информират от пресцентъра на Община Луковит. Неговото предложение бе избрано сред творбите на общо 40 участници. Венелин Вълканов е илюстрирал над 100 книги за деца, негови стенописи има в Рилския манастир и в едни от най-посещаваните курорти в България, негови акварели и живописни картини са притежание на галерии и частни колекции в България, Швейцария, Германия, Австрия, Франция, Китай и САЩ.

На второ място се класира предложението на Радост Вулева-Колева, графичен дизайнер с 10-годишна практика от Плевен. На трето място се нареди предложението за лого на графичния дизайнер от Кърджали Светозар Димитров.

Предстои спечелилите участници да предоставят авторските права върху изработените от тях лога на Община Луковит, както и да получат своите награди – 1 500 лв. за първо място, 1 000 лв. за второ и 500 лв. за трето място.

Ръководствата на трите общини и екипът на проекта изказват благодарност на всички участници в конкурса за лого на туристическата дестинация по проекта, който се На второ място се класира предложението на Радост Вулева-Колева – графичен дизайнер с 10-годишна практика от гр. Плевен. На трето място се нареди предложението за лого на графичния дизайнер от гр. Кърджали Светозар Димитров.

    Предстои спечелилите участници да предоставят авторските права върху изработените от тях лога на Община Луковит, както и да получат своите награди – 1 500 лв. за първо място, 1 000 лв. за второ и 500 лв. за трето място.

     Ръководствата на трите общини и екипът на проекта изказват благодарност на всички участници в конкурса за лого на проекта, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г.

Ръководителят на проекта Светозар Стефанов ще се свърже с класираните участници.

Снимка: Община Луковит

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...