Акценти
Начало / Икономика / Стартира проект за насърчаване на младежкото предприемачество

Стартира проект за насърчаване на младежкото предприемачество

 

 

 

 

Започна набирането на участници за включване в изпълнението на проект „Подадена ръка за успешно реализиране”, изпълняван от Сдружение „Регионален Бизнес център Плевен”. Проектът е насочен към младежи от средното образование от Плевенска област, колежа и университета в града. Предвидено е участие да вземат 24 младежи с различни характеристики, включително такива в неравностойно положение, както и от малките населени места в Плевенския регион. Етапите през които ще преминат участниците са: Онлайн обучение по предприемачество – Работа с Business Model Canvas, Практически Уъркшоп за разработване и акумулиране на своя бизнес идея, както и Презентиране на бизнес идеи пред съученици и учители.

Преминавайки през обучение за оформяне на бизнес идея по Модела Canvas и запознавайки се с успешно реализираните бизнес начинания на млади предприемачи, участниците ще получат добра мотивация за изграждане на лидерски умения и вземане на професионалното си реализиране в свои ръце.

Кандидатите да участват, могат да го направят на е-mail: [email protected]  тел. 064/810444, 0879064556 гр. Плевен пл. „Карол” І № 5, ет. 3/зад Мавзолей костница/

„Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта”

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...