Акценти
Начало / На фокус / Спартански връчи плакет на кмета на Ивет Горанова – бронзова медалистка на Световното по карате

Спартански връчи плакет на кмета на Ивет Горанова – бронзова медалистка на Световното по карате

За мен наистина е голяма гордост, че тази млада дама е представила по един блестящ начин България, Плевен и себе си, каза кметът Георг Спартански при посрещането на днешното оперативно заседание на бронзовата медалистка  от Световното първенство по карате за жени в Мадрид – Ивет Горанова. Заедно с нея бяха треньорът й Ангел Ленков и президентът на КБИ „Петромакс” Русалин Русалинов.

Русалин Русалинов представи Ивет Горанова, като отбеляза, че постижението й от Световното първенство потвърждава възходящото й развитие. Той нарече успеха на Ивет исторически, защото е първият подобен в 30-годишната история на Българската федерация по карате.

Ивет Горанова призна, че това е било едно от най-трудните й състезания, заради трудния жребий. „Радостна съм за медала. Но знам, че можеше и повече. Ще ви го докажа с бъдещите си успехи”, заяви спортистката.

„Няма таван за мечтите. Само бъди здрава, всичко друго е в твоите ръце”, пожела на Ивет кметът Георг Спартански преди да  й връчи почетният плакет на кмета.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...