Начало / Последни новини / Спартак със срамна загуба в контролата с Монтана

Спартак със срамна загуба в контролата с Монтана

Отборът на Спартак (Плевен) записа срамна загуба с 3:7 от елитния Монтана в контролна среща играна днес от 11.00 часа на стадиона в град Правец. Още до почивката „синьо-белите“ губеха с 1:5, като и шестте гола паднаха в последните 20 минути на първото полувреме. Йордан Тодоров откри резултата за Монтана от дузпа в 25-ата минута. В следващата атака Сергей Георгиев увеличи на 2:0 след самостоятелен пробив. Няколко минути след това Владимир Мичев направи резултата класически със силен шут от около 20 метра.

Матей Поплатник реализира четвърти гол за тима от елита в 36-ата минута, а малко по-късно Сергей Георгиев вкара втория си гол в мача за 5:0. В последните секунди на първата част плевенчани върнаха едно попадение, като точен от дузпа беше Стефан Христов.

През втората част и двата отбора излязоха с променени състави. В 62-ата минута влезлият като резерва Цветомир Тодоров бе оставен непокрит и намали на 5:2. И когато се очертаваше някакъв малък обрат, в 70-ата минута албанецът Алби Дости заби нов гол във вратата на Спартак и резултатът отново набъбна – 6:2.

След само четири минути стана още по-лошо за „синьо-белите“, след като Любомир Генчев центрира остро и бранител на Спартак си вкара автогол. Крайното 7:3 за Монтана оформи в 82-ата минута Цветомир Тодоров, който отбеляза второто си попадение в срещата.

Следващият мач на Спартак ще бъде на 17 октомври (събота), когато от 16.00 часа отборът ще гостува в Панагюрище на местния Оборище в двубой от 11-ия кръг на „Б“ група. В срещата, поради наказания, няма да участват титулярите Кристиян Григоров и авторът на два гола в днешната контрола, Цветомир Тодоров.

Източник: chervenkarton.com

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...