Начало / Последни новини / Спартак се наложи над Добруджа с 2:1
Снимка:plevensport.eu

Спартак се наложи над Добруджа с 2:1

В сравнително спокоен мач Спартак (Плевен) се наложи над Добруджа с 2:1 и спечели втора поредна победа в среща от 14-ия кръг на „Б“ група. Това бе пети успех за тима на Роберт Петров от началото на сезона, като отборът вече има 18 точки и заема 10-то място във временното класиране.

В състава на Спартак не взеха участие трима от основните играчи – капитанът Васил Шопов и халфовете Антони Иванов и Жюлиен Бенков. Те бяха доста успешно заменени, като в игра се появи младокът Виктор Иванов, който изигра много добър мач. Титуляр излезе и полузащитникът Иван Дянков.

Домакините поведоха още в 5-ата минута, когато в първата си атака топката попадна в Цветомир Тодоров около точката на дузпата, той майсторски се завъртя и с прекрасен шут от въздуха откри – 1:0.

През второто полувреме наставникът на Спартак Роберт Петров пусна в игра Преслав Антонов. Младият таран почти веднага се отблагодари, като в 62-ата минута след продължително разбъркване изскочи сам срещу Димитър Илиев и с техничен удар покрай него удвои и реално реши спора в полза на домакините.

Голът за Добруджа вкара резервата Петко Цанков

В следващия 15-ти кръг Спартак ще гостува на Дунав (Русе). Срещата ще се играе на 21 ноември (събота) от 14.30 часа.

Източник: plevensport.eu

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...