Акценти
Начало / Последни новини / Спартак (Плевен) тръгна за Бургас с мисълта да печели точки

Спартак (Плевен) тръгна за Бургас с мисълта да печели точки

В момента плевенският Спартак пътува за Поморие, където ще пренощува в СПА-хотел „Сейнт Джордж“ преди утрешният мач в Бургас срещу Нефтохимик. Срещата е от 21-ия кръг на футболното първенство на Б група и започва в 15:30 часа на стадион „Лазур“.

Въпреки негативните резултати от старта на пролетния дял на шампионата обстановката в клуба е спокойна, а вчера треньори и футболисти получиха своите заплати.

„Настроението в отбора е приповдигнато. Целта ни срещу Нефтохимик е ясна – трябват ни точки и ще направим всичко за да ги спечелим. Познаваме добре съперника – силен обигран отбор. Няма с какво да ни изненада, ако ние самите не го направим. Очаквам труден и резултатен мач. Всеки може да спечели. Надявам се да сме ние, за да зарадваме най-после ръководството в лицето на спонсора Иван Динов и феновете, Разочарован съм, че нямам възможност да използвам Марио Димитров, който все още няма картотека при нас. Проблемите с „жълтата“ му идват от Германската футболна федерация“, коментира старши треньорът на Спартак /Плевен/ – Роберт Петров.

Срещата пропуска и контузеният Цветомир Тодоров.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...