Акценти
Начало / Последни новини / Спартак /Плевен/ губи нападател за гостуването на Нефтохимик /Бургас/

Спартак /Плевен/ губи нападател за гостуването на Нефтохимик /Бургас/

Без централния нападател Цветомир Тодоров ще излезе плевенския Спартак в Бургас срещу Нефтохимик. Двубоят е от 21-ия кръг на футболното първенство на Б група и ще се проведе на 19 март /събота/ от 15:30 часа. Таранът отпада от състава заради контузия, която получи на последната тренировка миналия петък. Травмата не му позволи да участва в мача с Литекс /Ловеч/.
„Цветомир е с хематом и частично разкъсване на мускулни влакна на десния крак. Назначена му е физиотерапия и рехабилитация в продължение на две седмици“, конкретизира д-р Васил Панчев, който днес е прегледал футболиста. Така Тодоров със сигурност пропуска двубоя край морето. Ако възстановяването му върви по план той ще е готов за следващият двубой на Спартак срещу Созопол в Плевен на 2 април.
Добрата новина за тима е свързана със здравословното състояние на Богомил Дяков. Той бе потърпевш в тежък сблъсък по време на мача с Литекс /Ловеч/ и дори продължително време му бе оказвана медицинска помощ. В крайна сметка Дяков е напълно здрав и днес ще тренира наравно със съотборниците си.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...