Акценти
Начало / Последни новини / Спартак излиза тази вечер  в дербито с Нефтохимик

Спартак излиза тази вечер  в дербито с Нефтохимик

Дерби, достойно за А група – така определят предстоящия тази вечер футболен мач на Спартак Плевен  срещу Нефтохимик Бургас . Той ще се играе от 18 часа на стадион „Плевен”.

Спартак излиза за срещата с проблеми в защитата, след като стана ясно, че контузените десни защитници Пламен Тенев и Стенислав Георгиев няма да бъдат възстановени, а Живко Господинов е наказан за един мач заради червения му картон от мача с Литекс ІІ. Противно на очакванията, че Бойко Цветков ще търси връщане на играчи от предни позиции в отбрана, той е взел решение да заложи на юноши на проблемните постове, което кореспондира с политиката на клуба за налагане на млади играчи в първия отбор, пише spartak-plevem.bg.

Главен съдия на срещата ще е Петър Костадинов от Добрич. Негови помощници ще са Дарин Страхилов от Разград и Мариян Хараланов от Търговище. Четвърти съдия ще е Николай Малджански от Монтана, а съдийски наблюдател – неговият съгражданин Николай Рангелов.

Плевенският отбор излиза на терена с единствена цел за победа.

Привържениците на Спартак призовават плевенчани да напълнят сектор „А“ и да допринесат за създаването на атмосфера, подобаваща за едно истинско дерби, приканват от фенсайта spartak-plevem.bg.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...