Начало / Последни новини / Спартак излиза утре във важен мач срещу Дунав (Русе)

Спартак излиза утре във важен мач срещу Дунав (Русе)

Футболистите на Спартак (Плевен) в 14.30 часа днес излизат като гости за важен мач срещу Дунав (Русе). Дербито от 15-ия кръг на Б група ще свири Димитър Желязков. В съдийската тройка са още Теодор Петров и Мартин Димитров.

Мачът ще бъде възлов и за двата отбора, като домакините ще гонят задължителна победа, тъй като изостават само на две точки зад лидера Поморие, но имат сериозни шансове да приключат есенния полусезон на върха. Плевенските футболисти пък ще се стремят поне да не загубят двубоя, за да не усложнят положението си в групата, коментира plevensport.eu.

От състава на русенци ще отсъства бившият капитан на Спартак Атанас Атанасов, който е наказан за една среща заради получен червен картон. От Дисциплинарната комисия към БФС са санкционирали и наставника на Дунав Веселин Великов, който е лишен от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и е глобен с 500 лева за нанасяне на обиди.

В тима на плевенчани се завръщат след изтърпяване на наказания от по един мач капитанът Васил Шопов и дефанзивният халф Жюлиен Бенков.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...