Начало / Последни новини / Спартак без отбор за гостуването на шампиона

Спартак без отбор за гостуването на шампиона

Кошмарна ситуация в плевенския Спартак преди гостуването на Лукойл-Академик /София/. Двубоят с шампиона е от 15-ия кръг на Националната баскетболна лига на мъжете и ще се проведе утре от 18:00 часа в спортния комплекс в Правец. Плевенчани излизат за него без петима състезатели – Александър Груев, Милован Савич, Константин Коев, Герасим Николов и Милен Дудев. Савич пропусна мача с Рилски спортист /Самоков/, а в началото му травма извади от игра и капитана Груев.

„За Сашо беше ясно, че отпада за утрешната среща. Савич пък е на антибиотици заради грип. Вчера същото заболяване повали Константин, Герасим и Милен. Има шанс някой от петимата да се възстанови за двубоя с Лукойл-Академик, но е минимален“, коментира Дяковски.

Въпреки тежкото положение в лагера на Спартак личи амбиция за добро представяне. „Няма как да се предадем предварително. Ще излезем да покажем най-доброто на което сме способни срещу най-силния съперник в България. Отборът ни демонстрира най-голямо израстване като колектив именно в такива трудни моменти. Вярвам, че и в предстоящия мач ще е така. Не се интересуваме толкова от съперника, колкото от това да затвърдим нашия стил и покажем постоянство. В нашата зала успяваме. При гостуванията се получава по-трудно, но работим за да го подобрим“, заяви младия треньор.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...