Начало / Общество / Соня Маринова се срещна с шефове на културни и образователни институции

Соня Маринова се срещна с шефове на културни и образователни институции

Соня Маринова

Новият началник на отдел „Образование и култура” в Община Плевен Соня Маринова осъществи през тази седмица поредица от срещи с ръководителите на институции в ресора, информират от пресцентъра на Община Плевен.

Първата беше с директорите на общинските училища и детски заведения. Всеки от тях представи информация за състоянието и дейността на образователната структура, която оглавява. Директорът на дирекция „Европроекти” Дикран Ованесян запозна присъстващите с основните финансови инструменти и възможностите за привличане на европейски средства през Програмния период 2014-2020 год. в сферата. Обсъдени бяха и текущи въпроси.

Соня Маринова

За традиционните си прояви, кръгли годишнини от създаването, художествените си  продукти, предстоящи конкурси и събития разказаха директорите на професионалните културни институти при срещата си със Соня Маринова и нейния екип. Тема на разговорите беше и кандидатстването с проекти по Раздел 3 от Културния календар на Община Плевен.

Началникът на отдел „Образование и култура” се срещна и със секретарите на читалища в Плевен. Предстоят разговори и с колегите им от читалищата в кметствата на общината, както и с представителите на творческите организации.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...