Начало / Любопитно / Собствен стил за бариста кафе демонстрира Владимир Стоев

Собствен стил за бариста кафе демонстрира Владимир Стоев

бариста кафе

Бариста мастер Владимир Стоев днес направи демонстрация за приготвяне на кафе с атрактивната техника бариста. Пред любопитната публика в Гимназията по туризъм „Алеко Константинов” в Плевен 26-годишният майстор на бариста кафе се раздаде и удовлетвори и най-претенциозния вкус за приготвяне на красиво изрисуваното кафе, което не е само напитка, а и удоволствие за сетивата.

Владимир Стоев от близо две години се занимава с изкуството бариста. Работи в кафе бар във Варна. Сподели, че реакцията на всички  клиенти, които са опитали неговата напитка е положителна – всеки се усмихва, всеки се радва. „В приготвянето на кафето влагам цялата си любов, за да ми отвърнат и клиентите със същото. Надявам се да съм зарадвал много хора”, допълва младият мъж.

бариста кафе (2)

Той вече е намерил своя стил в бариста кафето, като с него кара хората да се чувстват малко по-специални. Този свой стил той демонстрира днес в Плевен.

С комплимент към домакините поднесе кафе с надпис ПГ „Алеко Константинов”.

бариста кафе (3)

Със своя специална чаша от ароматната и красива напитка се сдоби и репортер на ИнфоПлевен.

бариста кафе (5)

Коя е най-странната му поръчка за бариста кафе и защо е отказал Владимир Стоев да работи в Дубай – очаквайте в итервю с бариста майстора

IMG_2489

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...