Акценти
Начало / Крими / Снабдиха с храни шофьори на аварирали товарни автомобили

Снабдиха с храни шофьори на аварирали товарни автомобили

Оперативният център на Областно управление “Пожарна безопасност и защита на населението” Плевен е организирал осигуряване на хранителни продукти на шофьори на аварирали товарни автомобили на територията на Община Червен бряг, съобщават от полицията. Акцията е осъществена и чрез Български червен кръст. Сигнал за авариралите коли е подаден на единния номер 112.

На 19 декември огнеборците са гасили пожар в къща на улица “Гургулят” в Плевен. При него са унищожени 30 кв.м. каратаван и домашно имущество. Причината е неправилно ползване на отоплителен уред.

30 минути след полунощ днес е потърсено съдействие от служители на Плевенското управление “Пожарна безопасност и защита на населението” за оказване на техническа помощ. Изтеглен е служебен автомобил на Първо Районно управление “Полиция” Плевен, аварирал в село Буковлък. Отреагирали са спасители с един специализиран автомобил.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...