Акценти
Начало / Здравеопазване / Служител на годината избраха за първи път в РЗОК-Плевен

Служител на годината избраха за първи път в РЗОК-Плевен

Радослав Лаков Лаков, контрольор в сектор „Договаряне и предварителен контрол на извънболнична медицинска и дентална помощ”, стана носител на приза Служител на 2016 г. на РЗОК-Плевен.  Конкурсът се провежда за първи път в администрацията на РЗОК-Плевен. Целта на инициативата е служителите в организацията да изберат колега, който да бъде отличен за своя професионализъм, предприемчивост и находчивост при справянето със служебни казуси, както и заради чисто човешките си качества.

На церемония днес зам.-директорът на касата Десислава Панталеева връчи грамотата „Служител на 2016г.“ на Радослав Лаков. От името на колектива, Специалната поощрителна награда за победителя беше подсигурена и връчена от директора на РЗОК-Плевен Мартин Митев. Поздравления и награда бяха връчени и от синдикалната секция на КТ „Подкрепа“ при РЗОК.

Радослав Лаков е дългогодишен служител на касата, започнал работа в РЗОК-Плевен през 2003 г.. Магистър по специалностите „Финанси“, „Счетоводство и контрол“ и „Информатика“. Освен с отлична професионална квалификация, г-н Лаков се отличава и с човешките си качества, спечелили му уважението и признанието на колектива.

 “Спечеленото отличие е стимул за г-н Лаков да продължи да се старае и да успее да задържи спечелената награда и до година. На всички останали колеги пожелавам да се мобилизират и да се преборят за приза през настоящата 2017 г., защото се надявам тази инициатива да се превърне в традиция за РЗОК-Плевен“, каза директорът на РЗОК г-н Митев при награждаването.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...