Акценти
Начало / Общество / Славка Калчева, Стефан Диомов, мотокрос и още много изненади на панаирните дни в Кнежа

Славка Калчева, Стефан Диомов, мотокрос и още много изненади на панаирните дни в Кнежа

С поредица от концерти и спортни мероприятия ще преминат панаирните дни в Кнежа. Те започват на 27 август, четвъртък, от 10 часа с откриване на Дневен център за възрастни хора „Книжница” в двора на старата гимназия. По същото време на площад „Пенчо Янкулв” ще бъде открит книжен благотворителен базар в полза на храм „Света Троица”, който ще продължи до края на панаирните дни. От 20 часа жителите и гостите на Кнежа ще имат възможност да се насладят на концерт, изпълнен от местни изпълнители. На откритата сцена пред Пощенска банка ще се качат група „Искра”, Румен Нехризов и Роксана.
На 28 август, петък, празничната програма ще продължи с турнир по тенис на маса за ученици, който ще започне в 9:30 часа в спортна зала „Гълъбин Боевски”. От 19 часа концерт ще изнесе духовият оркестър „Vivo Монтана”, а от 20:300 часа на откритата сцена ще се състои тържествен концерт за откриването на панаирните дни с участието на Славка Калчева.
За последния ден от панаирните дни – 29 август, са предвидени няколко спортни мероприятия. От 10 часа в спортна зала „Гълъбин Боевски” ще започне турнир по тенис на маса за ветерани, а в същия час ще стартира и мотокрос в местността „Малката чешма”. От 16 часа в съботния ден ще се проведе пък Първият турнир по вдигане на тежести в чест на Александър Бачийски, отново в спортната зала. В 20 часа на сцената в Кнежа ще излязат изпълнителите от група „5-те сезона”, а участие в концерта ще вземе и Стефан Диомов.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...