Акценти
Начало / Последни новини / СКТМ Тетрон уточни състав и цел за новия сезон в А група

СКТМ Тетрон уточни състав и цел за новия сезон в А група

Плевенският клуб по тенис на маса Тетрон уточни състава на мъжкия тим, който ще участва в новото първенство на А група – Северна България. Плевенчани залагат на състезателите, които участваха в шампионата през миналия сезон – Добрин Младенов, Иво Иванов и Климент Тодоров. В него въпросното трио постигна шест победи. Толкова взеха и съставите на Роко /Шумен/ и Комета плюс /Луковит/, но показателите им бяха по-добри от тези на Тетрон. Така плевенчани завърши седми и трябваше да играят бараж с Монтана /втори в Б група – Северна България/ за да запазят мястото си в А група. Спечелиха с помощта на играещия треньор Владимир Петков и друг бивш състезател на клуба Даниел Станчев. Двамата помогнаха, тъй като сезона на отбора им ТТС Лантенбах /Гумерсбах/ в мъжката NRW-Liga 3 на Германия бе приключил.

Сега обаче Петков и Станчев няма да могат да играят за Тетрон, защото на 1 септември немския им тим започва сезона в Oberliga Herren NRW.

Целта пред Тетрон през новата кампания е утвърждаване в А група. Съперници на плевенчани ще са съставите на Мадлен /София/, Роса I /Попово/, Академик 2000 /Свищов/, Роко /Шумен/, Комета плюс /Луковит/ и втория отбор на Дунав /Русе/.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...