Акценти
Начало / Последни новини / СКТМ Тетрон седми при момчетата

СКТМ Тетрон седми при момчетата

Плевенският клуб по тенис на маса Тетрон завърши на седмо място държавното отборно първенство за момчета до 12 години. Заключителният етап от шампионата се проведе в Свищов. Регламента раздели 12 съперника в четири групи. Жребият отреди плевенския тим в състав – Владислав Вътов, Радослав Маринов и Атанас Василев да премери сили с домакините от СК Свилоза и СКТМ Панагюрище. В зала „Септември“

Селекцията на треньора Владимир Петков се наложи с 3:1 над Панагюрище. В изключително оспорвана битка обаче отстъпи с 2:3 на крайдунавския отбор и завърши участието си в 1 група на второ място.  Това класиране изпрати плевенчани срещу победителя от 2 група – СКТМ Юнак /Ардино/ на четвъртфинала. И този двубой бе изключително напрегнат и тетронци пак загубиха с 2:3. Така се стигна до битка за седмата позиция в крайното класиране. Отборът ни го спечели с 3:2 над СКТМ Комета + /Луковит/.

„Нормално класиране за нашия отбор с оглед на представянето ни. Владислав направи добри игри, побеждавайки почти всички свои съперници. Радослав обаче не беше на ниво. Допусна загуби, които повлияха негативно на отбора. Самите резултати 2:3 категорично го потвърждават“, коментира Владимир Петков.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...