Акценти
Начало / Последни новини / СКБ Изобор с десет борци в Белене

СКБ Изобор с десет борци в Белене

На десет свои възпитаници залагат треньорите на плевенския СКБ Изобор в традиционния турнир по класическа борба „Петър Мънев – Тодор Генчев“. Надпреварата е утре пред общинската спортна зала в Белене. Във възрастовата група /1-3 клас/ за плевенския тим ще се борят Мирослав Решовски /категория до 32 кг. При децата /4-6 клас/ на тепиха ще излязат Альоша Илиев /32 кг/, Александър Марков /35 кг/, Виктор Фитов /42 кг/ и Цветан Романов /53 кг/. СКБ Изобор разчита при момчетата /7-8 клас/ на Николай Атанасов /42 кг/, Мартин Асенов /48 кг/, Николай Георгиев /52 кг/, Ивайло Афизе /68 кг/ и Антоан Мотовски /75 кг/.

Около 80 борци ще влязат в схватки на открито. Домакините от БК Класик ще разчитат на 20 свои възпитаници. Ще се борят и състезатели на Левски /София/ и Ботев-93 /Враца/. Най-добре представилите се ще бъдат наградени с купи – „Петър Мънев“, „Тодор Генчев“, „Най-техничен състезател“ и „Най-резултатен състезател“. Класиралите се в призовата тройка в отделните категории на всички възрастови групи ще получат медали.

Тази година надпреварата ще се проведе по случай 54-ата годишнина от обявяването на Белене за град. Турнирът ще открие панаирните празници на града, които ще продължат до 9 септември.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...