Акценти
Начало / Общество / Сертифициран консултант по носене на бебето в слинг се среща с плевенчанки

Сертифициран консултант по носене на бебето в слинг се среща с плевенчанки

Среща с гост-водещ Яна Мицева на тема слингоносене ще се проведе в Плевен. Тя е организирана от представителите на Ла Лече Лига в града на Панорамата, а на нея ще бъде обсъдено каква е връзката между кърменето и слингоносенето и какви са ползите от слингоносенето за бебето и за майката. По време на срещата плевенските майки ще имат възможност да тестват различни слингове и ергономични раници и да видят различни начини на вързване. Ще може да научат нещо ново или да обменят опит с други любители на бебеносенето.

Яна Мицева е сертифициран консултант по носене на бебето в слинг и ще бъде насреща, за да сподели техники и хитрини, които да улеснят бебеносещите родители. Тя ще отговори на често задавани въпроси относно бебеносенето, като защо е нужен физическият контакт; бебето иска да бъде носено – нужда или каприз е това; как да разбера кой слинг е подходящ; кои са основните положения при връзване в слинг, за които да се внимава и т.н. Всички присъстващи ще имат възможност да зададат и индивидуални въпроси по темата.

На срещата плевенчанки ще получат и информация на теми кърмене, захранване, отбиване и живота с кърмаче.

Дискусията ще се проведе в „Щипка любов“, което се намира на бул „Русе“, на 9 февруари от 10 часа. Срещата може да бъде посетена от всеки заинтересован напълно безплатно.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...