Акценти
Начало / Крими / Серия от пияни шофьори зад волана засечени по празниците

Серия от пияни шофьори зад волана засечени по празниците

Серия от пияни шофьори зад волана са засекли пътните полицаи в Плевенско по празниците. Рекордьор е 49-годишен плевенчанин, при който били отчетени 2.09 промила. Той е засечен  на 26 декември 2017 година в 03,05 часа в село Брестовец от служители на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР Плевен. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор при РП Плевен. Образувано е бързо производство, по което продължава работа  разследващ полицай.

На 25 декември 2017 година в 17:15 часа в град Плевен на улица „Цар Самуил“ служители на сектор „ПП“ при ОД на МВР – Плевен спират лек автомобил „Фолксваген шаран“. При извършената проверка на водача – 41-годишен от Плевен, се установява, че управлява лекия автомобил с концентрация на алкохол  1,51 промила.

На 23 декември 2017 година около 01:20 часа в Плевен служители на Второ РУ – Плевен спират лек автомобил „Ауди“. При проверка с техническо средство е установено, че водачът – 29-годишен от село Сухаче, управлява лекия автомобил с концентрация на алкохол 1,49 промила.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...