Акценти
Начало / Култура / Северняшкият ансамбъл ще изнесе концерт под Панорамата

Северняшкият ансамбъл ще изнесе концерт под Панорамата

Северняшки ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев” ще покаже новата си продукция в концерт, който ще изнесе в подножието на Панорамата. „Живи ритми” е неговото мото. Концертът ще се състои на 18 септември, неделя, от 20 часа.

В културния афиш на Община Плевен за следващата седмица са включени още концерт на Биг Бенд Плевен с диригент Пламен Марков, който ще е на 16 септември, петък, от 20 часа на сцена Водна каскада.

Следващата седмица е и благотворителната изложба на плевенските художници за набиране на средства за изграждане на паметник на Емил Димитров. Тя ще бъде открита на 15 септември, четвъртък, от 18 часа в Арт център Плевен.

Още една изложба е предвидена за следващата седмица. Тя е на художника Валентин Асенов – Хъкъла. Откриването й е на 16 септември, петък, от 18 часа в Арт център Плевен.

В афиша за следващата седмица е включен и творчески портрет на поетесата Евелина Радионова. Организатор на събитието е Творческо обединение „Зора” при сдружение „Евразия”. Поетесата ще бъде представена от 16.30 часа на 14 септември, сряда, в ХГ „Дарение Светлин Русев”.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...