Начало / Икономика / Сдружение „МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник“ прави допитване до гражданите

Сдружение „МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник“ прави допитване до гражданите

Сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група Долна Митрополия – Долни Дъбник“ прави допитване до гражданите във връзка с прилагане на Стратегията за Водено от общностите местно развитие.

Уважаеми граждани от територията на Местна инициативна група Долна Митрополия – Долни Дъбник,

Започнахме работа по проучване и анализ на територията на МИГ по две теми: „Въздействие на СВОМР върху социално-икономическото развитие на територията и удовлетвореността от прилагането на стратегията в общността“ и „Анализ на потенциала на територията относно въвеждане на иновационни продукти и услуги чрез финансиране по мерки от Стратегията за ВОМР на МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник“.

Анализите са свързани с отчитането на напредъка в прилагането на Стратегията и проучване на въздействието от прилагането ѝ върху социално-икономическото развитие на територията и удовлетвореността от прилагането на СВОМР в общността и необходимостта от информация за потенциала на територията относно въвеждане на иновационни продукти и услуги чрез финансиране по мерки от Стратегията за ВОМР на МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник. Информацията ще повиши компетентността на структурите на МИГ да отговарят на местните нужди и ще бъде използвана в прилагането на мерките от Стратегията за ВОМР.

В процеса на проучването особено важно е участието на всеки един гражданин от територията на МИГ. Вашето мнение и оценка за въздействието на Стратегията за ВОМР можете да изразите чрез попълване на настоящите две анкети, които можете да намерите на следните линкове:

Разчитаме на Вашата активност, защото мнението на всеки един от Вас е ценно.

Екипът на Сдружение „МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник“

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...